switch to english

 
Improve your business Despre noi Servicii Portofoliu Contact Login clienti

 

 

 

 

 

web

WEB

 

Prezenta web a devenit o necesitate si trebuie corelata cu planurile dumneavoastra de marketing deoarece este o unealta puternica de atragere a noilor clienti, un mijloc bun de publicitate si poate chiar deveni o afacere pe cont propriu. Pornind de la site-uri de prezentare simple dar atragatoare si pana la solutii online complexe, Create IT va ajuta sa surclasati competitia.

 

Technologii: PHP, ASP .NET, Flash, Javascript, CSS, Tehnologii XML, Servicii web

 

 

programare

PROGRAMARE

 

Solutiile software puternice vor imbunatati functionarea companiei dumneavoastra prin economisirea de timp si bani si imbunatatirea relatiilor cu clientii. Investitia intr-un software personalizat este o afacere buna. Fie ca doriti o aplicatie mica sau o solutie ERP sau CRM adaptata nevoilor organizatiei dumneavoastra, noi le vom crea.

 

Technologii: C# .NET, Java, C++ .NET, Perl, Python

 

 

 

baze de date

BAZE DE DATE

 

Renuntati la dosare si hartii in favoarea unei baze de date. In acest mod datele dumneavoastra vor fi mai bine organizate si, mai mult, veti avea la indemana un intrument de raportare puternic. In acest mod datele nu sunt pierdute niciodata si vor putea servi pentru a obtine o performanta mai buna si pentru dezvoltarea planurilor de afaceri.

 

Technologii: IBM DB2, ORACLE, Microsoft SQL Server, MySQL

 

 

 

retelistica

RETELISTICA

 

Oferim atat solutii de cablare profesionista pentru sediul firmei dumneavoastra, cat si configurarea retelei intranet pentru performante si securitate excelente. Serverele Linux si Windows nu au nici un secret pentru noi.

 

 

 

consultanta

CONSULTANTA

 

In labirintul lumii IT, este neaparat nevoie de indrumare potrivita. Pentru a gasi solutiile adecvate nevoilor dumneavoastra, Create IT va ofera asistenta completa.